Optimal Coaching

Gir deg helsen du alltid har ønsket deg!


Ta kontroll over helsen din!


 

Dersom du har prøvd flere ulike løsninger for å gå ned i vekt og bli sunnere ute hell, er du ikke alene.

 

 

Det kan være frustrerende og demotiverende å ikke komme noen vei!

 

Hos Optimal Coaching vil du få individuelt tilpasset treningsplaner som tar hensyn til dine ønsker, mål, forutsetning og begrensninger, og du trener på treningssenter eller hjemme.

 

 

Kostholdet vil settes opp i samarbeid med deg, og tilpasses fortløpende for å sikre fremgang og resultat.

 

For at du skal oppnå en sunn og aktiv livsstil, og trives i hverdagen, kommer vi også til å jobbe med ditt mentale forhold til trening, fysisk aktivitet og kosthold.

 

Du vil oppleve at trening og sunn mat blir en selvfølge i hverdagen, slik at du slipper å stole på viljestyrken hver gang et valg må tas.

 

Du vil oppnå full kontroll over helsen og livsstilen din, og du vil trives og kjenne effektiv og god fremgang gjennom hele prosessen.


Send en melding


Jeg bekrefter at jeg er minst 16 år eller eldre

Jeg har lest og godtar EULA, vilkår og betingelser, retningslinjer for akseptabel bruk og / eller tillegg til databehandling som er gitt til meg i forbindelse med programvaren, produktene og / eller tjenestene.

Jeg har blitt fullstendig informert og samtykke til innsamling og bruk av mine personlige data til ethvert formål i forbindelse med programvaren, produktene og / eller tjenestene.

Jeg forstår at visse data, inkludert personopplysninger, må samles inn eller behandles for at du skal kunne levere produkter eller tjenester jeg har bedt om eller kontrakt på. Jeg forstår at det i noen tilfeller kan være påkrevd å bruke informasjonskapsler eller lignende sporing for å tilby disse produktene eller tjenestene.

Jeg forstår at jeg har rett til å be om tilgang årlig til alle personlige data du har fått eller samlet inn angående meg. Du har avtalt å gi meg en oversikt over mine personlige data i et lesbart format.

Jeg forstår også at jeg kan tilbakekalle samtykke og at jeg har rett til å bli glemt. Hvis jeg tilbakekaller samtykke mitt, vil du slutte å samle inn eller behandle personopplysningene mine. Jeg forstår at hvis jeg tilbakekaller mitt samtykke, kan det hende at du ikke kan levere kontrakterte produkter eller tjenester til meg, og jeg kan ikke holde deg ansvarlig for det.

Hvis jeg ber om å bli glemt på riktig måte, vil du også slette dataene du har for meg, eller gjøre dem utilgjengelige. Jeg forstår også at hvis det er en tvist angående personopplysningene mine, kan jeg kontakte noen som er ansvarlig for å håndtere datarelaterte bekymringer. Hvis vi ikke klarer å løse noe problem, vil du tilby en uavhengig tjeneste for å mekle en løsning. Hvis jeg har spørsmål angående rettighetene mine eller personvernet mitt, kan jeg kontakte den oppgitte e-postadressen.
×

Om Meg

Hei!  Mitt navn er Steffen Håndlykken.

Gjennom min utdannelsen, har jeg bygd opp en unik kompetanse inne trening, helse og livsstil. Dette har jeg kommet til med en noe uvanlig kombinasjon gjennom utdanningsløpet.

 

Jeg startet med årstudium i Sport & Adventure, og gikk videre til en Bachelor i Folkehelse. Deretter tok jeg en Master i Kroppsøving og Idrett. 

 

Dette har gitt meg en dyp forståelse for hvordan trening, kosthold og livsstilsvaner påvirker kroppen, fysisk og mentalt, og har et synspunkt på vektreduksjon og helse som går ut over bare trening og kosthold.

 

Jeg har et stort fokus på det mentale aspektet ved vekt- og helseproblemer. Jeg kjenner godt til hvordan det mentale kan være vel så tyngende, om ikke mer tyngende enn vekt- og helseproblemene alene. 

Livsstilsendring trenger ikke være vanskelig!


Ved å følge et testet og kvalitetssikret program, vil du se raske resultater som varer, i tillegg til å lære nøyaktig hva kroppen din trenger for at du kan opprettholde resultatene. 

 

 

Ved å adressere det mentale aspektet ved en livsstilsendring, vil det du før synes var vanskelig og nærmest umulig å holde deg til, bli en selvfølge for deg. Du får en ny identitet som har et sunt og godt forhold til trening, kosthold, og viktigst av alt; deg selv.

 

 

Det er kun tre steg du trenger å gjøre før du også kan se resultatene i din hverdag: 

 

Steg 1. Book en strategisamtale

Her får du klarhet om hva som hindrer deg i din fremgang, og hva som er den rette taktikken for deg.

 

Steg 2. Kartlegging og tilpasning 

Hvilken trening og kosthold passer for deg i din hverdag?

Vi avdekker hva som er de rette tilpasningene for å gi deg de ønskede resultatene. 

 

Steg 3. Gjennomføring

Kom i gang med planen du og treneren din har satt opp, og resultatene vil være rett rundt hjørnet.

 

Tilbakemedinger


Det har vært en svært lærerik og god opplevelse å jobbe med Steffen. Jeg har lært mye om meg selv, har fått mer ro, og tenker bare godt om meg selv nå.

 

Du er den som har forstått hva som er problemene, og du har fått med til å forstå hva som skal til for å få et bedre liv.

16 kg ned så langt, og 20 cm mindre rundt midja. 

Hadde aldri klart dette alene! 

Ingrid, 56

Jeg har lært mye gjennom dette programmet. Både hvordan jeg kan spise sunt og godt i en ellers hektisk hverdag, og å prioritere trening der jeg kan. 

 

Jeg har fått mye bedre kondisjon, og blitt mye sterkere, samtidig som at jeg har gått ned 12 kg så langt!

Har fått svært god oppfølging og tilpasning av både treningene og kostholdet. 

Tor Arne, 42

Optimal Coaching AS

Skøyenvegen 30

2344 Ilseng

Tlf. 95163653

kontakt@optimalcoaching.no

© Copyright Optimal Coaching AS