Bedre helse og livskvalitet med

trening & et balansert kosthold.Send en meldingHva kan du forvente?


 • Tett oppfølging

  Du blir fulgt opp av treneren din opptil flere ganger i uken, gjerne daglig for å hjelpe deg fremover. Det blir fulgt med at du gjør det du trenger for nå dine mål.

 • Motivasjon og ansvarlighet

  Du vil blir pushet og motivert til å holde deg til planen som er lagt. Du holdes ansvarlig til det løftet du har gitt deg selv.

 • Støtte til endring

  Livsstilsendring går ikke alltid rett frem, og hodet kan til tider arbeide mot deg. Her får du hjelp og støtte til å arbeide deg gjennom utfordringen og lære av prosessen.

 • Individuell tilpasning

  Planen vil være 100% tilpasset din hverdag for å gjøre gjennomføringen så enkel som mulig. Både treningsøkter, hverdagsaktivitet og kostholdet justeres til ditt behov.

Tilbakemedinger


Det har vært en svært lærerik og god opplevelse å jobbe med Steffen. Jeg har lært mye om meg selv, har fått mer ro, og tenker bare godt om meg selv nå.

 

Du er den som har forstått hva som er problemene, og du har fått med til å forstå hva som skal til for å få et bedre liv.

16 kg ned så langt, og 20 cm mindre rundt midja. 

Hadde aldri klart dette alene! 

Ingrid, 56

Jeg har lært mye gjennom dette programmet. Både hvordan jeg kan spise sunt og godt i en ellers hektisk hverdag, og å prioritere trening der jeg kan. 

 

Jeg har fått mye bedre kondisjon, og blitt mye sterkere, samtidig som at jeg har gått ned 12 kg så langt!

Har fått svært god oppfølging og tilpasning av både treningene og kostholdet. 

Tor Arne, 42

Optimal Coaching AS

Seiersteds Veg 5

2322 Ridabu

Tlf. 95163653

kontakt@optimalcoaching.no

© Copyright Optimal Coaching AS