Markedsledende

PT-Løsning og Livsstilscoaching

Gjør en endring


I DAG


Ta kontroll over helsen din!


 

Dersom du har prøvd flere ulike løsninger for å gå ned i vekt og bli sunnere ute hell, er du ikke alene.

 

 

Det kan være frustrerende og demotiverende å ikke komme noen vei!

 

Hos Optimal Coaching vil du få individuelt tilpasset treningsplaner som tar hensyn til dine ønsker, mål, forutsetning og begrensninger, og du trener på treningssenter eller hjemme.

 

 

Kostholdet vil settes opp i samarbeid med deg, og tilpasses fortløpende for å sikre fremgang og resultat.

 

For at du skal oppnå en sunn og aktiv livsstil, og trives i hverdagen, kommer vi også til å jobbe med ditt mentale forhold til trening, fysisk aktivitet og kosthold.

 

Du vil oppleve at trening og sunn mat blir en selvfølge i hverdagen, slik at du slipper å stole på viljestyrken hver gang et valg må tas.

 

Du vil oppnå full kontroll over helsen og livsstilen din, og du vil trives og kjenne effektiv og god fremgang gjennom hele prosessen.
Send en melding


Om Meg

Hei! Mitt navn er Steffen Håndlykken.

Jeg har gjennom utdannelsen min har jeg bygd opp en unik kompetanse inne trening, helse og livsstil, gjennom en heller uvanlig kombinasjon av linjer. 

 

Jeg startet med årstudium i Sport & Adventure, og gikk videre til en Bachelor i Folkehelse. Deretter tok jeg en Master i Kroppsøving og Idrett. 

 

Dette har gitt meg en dyp forståelse for hvordan trening, kosthold og livsstilsvaner påvirker kroppen, både fysisk og mentalt, og har et synspunkt på vektreduksjon og helse, som går ut over bare trening og kosthold.

 

Jeg har et stort fokus på det mentale aspektet ved vekt- og helseproblemer. Jeg kjenner godt til hvordan det mentale kan være vel så tyngende, om ikke mer tyngende enn vekt- og helseproblemene alene. 


Livsstilsendring trenger ikke være vanskelig!


Ved å følge et testet og kvalitetssikret program, vil du se raske resultater som varer, i tillegg til å lære nøyaktig hva kroppen din trenger for at du kan opprettholde resultatene. 

 

 

Ved å adressere det mentale aspektet ved en livsstilsendring, vil det du før synes var vanskelig og nærmest umulig å holde deg til, bli en selvfølge for deg. Du får en ny identitet som har et sunt og godt forhold til trening, kosthold, og viktigst av alt; deg selv.

 

 

Det er kun tre steg du må gjøre før du også kan se resultatene i din hverdag: 

 

Steg 1. Book en strategisamtale

Gjennom denne samtalen vil du få klarhet om hva som hindrer deg fra å nå dine mål, og hva som vil være den rette veien for deg fremover.  

 

 

Steg 2. Kartlegging og tilpasning 

Kartlegging av dine muligheter for trening og kosthold, vil avdekke hva som er de rette tilpasningene for å gi deg de ønskede resultatene. 

 

 

Steg 3. Gjennomføring

Her vil du jobbe med å gjennomføre de gitte tilpasningene, hvor treneren din vil påse at du har den ønskede fremgangen mot målet ditt.

 Tilbakemedinger


Det har vært en svært lærerik og god opplevelse å jobbe med Steffen. Jeg har lært mye om meg selv, har fått mer ro, og tenker bare godt om meg selv nå.

 

Du er den som har forstått hva som er problemene, og du har fått med til å forstå hva som skal til for å få et bedre liv.

16 kg ned så langt, og 20 cm mindre rundt midja. 

Hadde aldri klart dette alene! 

Ingrid, 56

Jeg har lært mye gjennom dette programmet. Både hvordan jeg kan spise sunt og godt i en ellers hektisk hverdag, og å prioritere trening der jeg kan. 

 

Jeg har fått mye bedre kondisjon, og blitt mye sterkere, samtidig som at jeg har gått ned 12 kg så langt!

Har fått svært god oppfølging og tilpasning av både treningene og kostholdet. 

Tor Arne, 42

Optimal Coaching AS

Skøyenvegen 30

2344 Ilseng

Tlf. 95163653

kontakt@optimalcoaching.no

© Copyright Optimal Coaching AS